català · castellà


EDD es un estudi de disseny

Ja quan estava a EGB sabia molt bé el que volia estudiar: disseny gràfic ... tot i que a vegades hem pregunto perquè ho tenia tant clar, havent tantes opcions per escollir. Però sempre arribo al mateix punt, on visualitzo aquells moments que el meu entorn familiar s’esforçava en lloar les meves qualitats com a professora degut a la meva paciència i creativitat a l’hora d’entretenir els més petits de la casa, i jo sempre em mostrava ferma a la meva convicció, la d’estudiar quan “em fes gran” disseny gràfic.

Finalment després de superar BUP i COU vaig anar del braç de la meva mare, caminant cap a la muntanya de Barcelona a matricular-me a l’Escola Eina (UAB).

Ni el millor professor d’EGB... ni la meva família, que volia el millor per mi... em van avisar que amb aquella elecció sentenciava la meva vida...

Doncs sí, ser dissenyadora m’ha suposat tenir una jornada de 24h ... el disseny m’acompanya SEMPRE!

... ve amb mi de vacances, al sofà... mentreeduco els meus fills... a tot arreu veig colors, formes, textures, tipografies...en fi, he après a viure amb això per lo bo i lo dolent.

El primer any, amb tants treballs de "cortar i pegar", perfeccionistes i puristes, sense ordinador....i que pocs trens de Rodalies Renfe paraven al meu poble... vaig anar a viure a la gran ciutat.

Llavors com que hem sobrava temps, vaig demanar fer pràctiques a les tardes.Hem van oferir una feina, juntament amb l’Anna i l’Aïna (estudiants de Publicitat de la Ramon Llull) a l’Agència Joaquim Lorente.

Un cop acabats els quatre anys de docència a Eina, vaig treballar a l’Agència DEC del Grup BBDO durant dos anys, i després al’estudide disseny gràfic de Pablo Martín i també al de la Carme Vives.

Després d’aquests anys vivint i treballant a Barcelona, l’any 2004 decideixo estrenar-me en el món free-lance, aquesta vegada desde Vilafranca del Penedès.

El 2006 m’associo amb Núria Miret i formem l’Estudi EDD a Vilafranca del Penedès, fins l’any 2011.

Llavors, intento respirar una mica del disseny, per començar un nou projecte amb la meva germana Esther (que estimo i admiro moltíssim)

Les dues ens proposem transformar en melmelades i almívars, els préssecs que cultiva el nostre pare. En aquest cas hem diverteixo i aprenc molt d’aquest món però sense deixar el grafisme, ja que m’avoco amb molta passió i il·lusió donant forma i color al nostre projecte Les Filos (podeu saber més a : www.lesfilosmarket.com).

Actualment col·laboro amb diferents professionals per tal d'oferir el què he après fins ara... perquè ja ho veig, no només dura 24hores aquesta professió sinó tota una vida...